5. veebruar 2014

Õismäe saab postkontori tagasi



Midagi toredat ka Haabersti linnaosa elanikele, sest selle postipakiga või kirja järele kandekeskusesse minek on paraja jalutuskäigu kaugusel. Ise kasutame Rocca al Mares asuvat postkontorit, sest seal on kõik vajalikud poed ja pangakontorid ühes kohas koos.
Haabersti Linnaosa Valitsuse 5. veebruari pressiteade  kuulutab, et täna, 5. veebruaril kell 14.00 avatakse Õismäel taas Eesti Posti postkontor. Uus postkontor asub Järveotsa Kaubanduskeskuses (Õismäe tee 107).


Järveotsa postkontoris hakatakse pakkuma kõiki teenuseid ja kaupu, mis on vajalikud riigisiseste ja rahvusvaheliste saadetiste edastamiseks. Vastu võetakse kirisaadetisi, postipakke ning rahakaarte, tasuda saab makseid, saata kullerpakke ja vormistada perioodika tellimusi. Postkontoris müüakse ka postmarke, filateeliatooteid, postkaarte, ümbrikke, pakkematerjale ning palju muud. Järveotsa postkontori ruumid on oluliselt suuremad kui postkontoritel, mis asuvad kaubanduskeskustes ning on olemas ka suur laoruum erinevate saadetiste hoiustamiseks. 


Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul valmistas Õismäe elanikele meelehärmi postkontori kolimine inimestest kaugemale. „Varasemalt oli Õismäe elanikel võimalus käia postkontoris Nurmenuku keskuses. Olude sunnil viidi postkontori ruumid üle Ehitajate teele asuvasse kandekeskusesse, kuhu Õismäe elanikul eriti eakamal oli ebamugav Ehitajate teed ületades minna. Eelmisel kevadel said Haabersti elanikud teha ettepanekuid „Positiivsesse programmi Haaberstis 2014-2018“, kus väga paljud inimesed antud probleemi ka esile tõstsid. Mul on hea meel, et Haabersti Linnaosa Valitsuse ja Eesti Posti koostöö on lõpuks vilja kandnud ja nüüd avatakse uus postkontor Õismäe elanikele juba varasemast soodsamas asukohas,“ ütles Jürgenson.


Teate edastas: Elina Rannaste, Haabersti Linnaosa Valitsus. Avalike suhete nõunik, 640 4853.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...