14. veebruar 2014

Sõbrapäeva tähistamas ikka koos suure sõbraga

Ikka koos suurima ja kõige parema sõbraga Arkoga ikka. Kui töö sai tehtud ja EIL erakorraline üldkoosolek peetud (1. juhatuse liikme tagasi astumine, uue asendusliikme kinnitamine kevadeni, sest siis saavad 4 aastat kestnud volitused nii ehk naa otsa ja siis veel audiitorkontrolli kutsumine, sest revisjonikomisjon tegi liiga usinalt tööd ja nüüd hooaja lõppedes vaja ikka kasutada tarku ja kõrgelt hinnatud spetsialiste), siis läksime Pirita näitustehalli turismimessile, mis toimus juba 23. korda. Õhtul kodus nikerdasin piltidest kollaaze teha ja isegi õnnestus peale mitmendat katset Arko abiga.

Turismimess Tourestil käidud ja siis läksime 
valentinipäeva tähistama Little India sse, mis asub Rocca al Mare keskuses. Toit oli salapärane ja huvitavalt serveeritud ning täitis kõhtu täiega. Söögikoht oli ka nii nagu vaja: a) ligipääsetav, b) invawc oli olemas samal korrusel ja c) toit maitses hästi. Sõber Arko Vool jäi ka rahule. Mina samuti ja oli midagi uut, mis tegi õhtu huvitavamaks. Pärast läksime kaubanduskeskuse poodidesse ja Arko ostis mulle sõbrapäevaks uue Sony mobiiltelefoni ja mina ostsin talle kingiks kandiku, lõhnavee ja lõhnaküünla, et ikka õhtud romantilised oleksid. Renele andsin ka taskuraha sõbrapäevaks ja sai temagi endale magusalõhnaga vee. 
Täna siis sõime rullbiskviiti, mis kohupiima täidisega. Ilus sõbrapäev oli ja helistasin veel oma 2le parimale sõbrannale, kes mul juba sõbrannad aastast 1979. See juhtus siis, kui Lasnamäele Fedjuninski uulitsasse elama kolisime ning hea sõprus on püsinud juba üle 30 aasta. Aiäth, et olemas olete.












  

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...