17. november 2014

Suhtlemisklubi "Uued sõbrad" ootab

SUHTLEMISKLUBI "UUED SÕBRAD" järgmine üritus toimub 19.novembril 2014 Tallinnas, Endla 59 hoovimajas kolmapäeval kell 16.30-18.00. Seekord on kavas India reisi muljed (Delhi,Ganges) ja jututuba (vestlusring neile,kes soovivad suhelda ja tutvuda). 
Suhtlemis- ja tutvumisklubi "Uued sõbrad" on loodud, kuna vajame kõik suhtlemist. Lahkudes vanast kollektiivist, kolides, haigestudes, kaotades oma lähedased või lihtsalt ajaga võib tutvusringkond kahaneda või hoopis kaduda. Hea, kui on hobi, et kusagil väljas käia, kuid hobiga tegeledes ei pruugi tekkida püsivaid uusi suhteid. Samas kohas töötades, elades või üksi üritustel käies ei teki tihti võimalust uute sõprussuhete loomiseks. Pinnapealne sotsiaalne uhtlemine ei rahulda inimese vajadust kuuluda mõnda sotsiaalsesse gruppi. Sõpruse tekkimine nõuab aega, sobivat situatsiooni ja sarnase vajadusega inimesi. Seda klubi pakubki. Gruppi, kuhu kuuluda ja koos aega veeta või kust uute sõpradega lahkuda. Või lihtsalt hobikaaslast, et oleks kellega seenele või teatrisse minna, kui oma tuttavatel on teised huvid või oled jäänud täiesti üksi. Suhtlemis- ja tutvumisklubi "Uued sõbrad" on mõeldud täiskasvanutele. Mitte keegi ei peaks olema üksi! Seega ootame teid vahvasse seltskonda, kellega koos käia ning kuhu ka "võõrad" on oodatud. Pakume uut tutvusringkonda ja koosviibimisi koos suhtlemismängude, reisimuljete, külaliste, ühislaulmistega.
Suhtlemisõhtuid korraldab Anu Tammemäe, kes on varem korraldanud üle kümne aasta kohtumisõhtuid vaimsete huvidega inimestele ja hiljem juhatanud
tutvumisklubi vallalistele, kus inimesed tutvusid nii kataloogide kaudu kui laagrites. Nendel üritustel on külalisteks olnud astroloogid Igor Mang, Andres Klemet, Pauksonid,mustkunstnik Erich Udras, psühhiaater Jüri Ennet, muusik Peeter Vähi, tantsuõpetajana Almer Jansu ja teised huvitavad inimesed.  sOavõtutasu on 1 euro. Oled oodatud!

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...