28. detsember 2015

Roheline põld, akendega kuusepuu ja kiigemets

Vaatasime kuuskesid Rakveres, Tallinnas Raekoja platil ja Tartus raekoja platsil. Kaarsild. Aisakellad. Hobuga saanisõit. Pildi sisse minek. Ehtisime kuusepuud, mis meile tõid koju Toomas ja Rene - aitäh!, nii maal kui linnas. Olime koos armsate inimestega ja lihtsalt puhkasime. Hea söök ja jook. Kopraliha, mis minu poolt jäi puutumata aga ise tehtud Agnese verivorst oli maitsvam kui poe oma.
Aeg lendas kiiresti. Lugesin Stig Rästa raamatut "Minu Kennedy" ja mõtlesin, et noored, miks te rikute oma elu ära. Tehke oma toreda noore eluga midagi head, paremat ja ilusamat. Aga julge samm Stigi poolt on juba samm targema ja parema tuleviku suunas. Vaatasime ka telekat, 2 korda "Suve" ja juhuslikult ka teatrietendust "Savisaar". Kuulasime palju head eesti muusikat, sest plaate keerutas Arko. Vinüülplaatidelt vanu laule. Nostalgia laks. 
Sõitsime autoga ringi ja nägime rohelisi põlde, natuke lund, pori ja tulesid, küünlaid ja päiesetõuse, loojanguid, täiskuud. Eestis on ikka ilus ja tore on minna kui meid oodatakse. Eks me ootame kah kui me kodus oleme. Teel koju tegime ka autole jõulurõõmu ja lõime ta Jazz pesulas särama. 



















































Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...