28. detsember 2023

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 5

 5. päev - 3.11.2023

Kavas oli 2. ekskursioon. Aga bussi istudes selgub, et sõidud on ära vahetatud ja kuna meid on liiga palju, siis oleme valel ajal vales kohas. Meie bussireis on homme. Lahkume bussist ja läheme taas randa. Täna on reede. Reisil ja puhkusel lendab aeg kiiresti. Eriti siis kui mitte midagi ei tee. Lihtsalt oleme rannas. Tuult on ja täna on ka lained kõrgemad. Isegi nii suured, et rannavalve käib punast lippu rannaliiva sisse lükkamas. Vahepeal võtab ära ja ajab inimesed veest välja. Kuigi on pilves ilm, siis päike teeb naha ikka soojaks ja punaseks. Päikesekreem natuke aitab. Nahka ma ei aja. Mulle väga meeldib puhkus mere ääres. Atlandi ookeani taga. Lained pole mingid suured, et ujumist takistaksid, aga eks loeb turistide turvalisus. Oleme  turistide saarel.  

Täna läheme suurde kaubanduskeskusesse, mille nimi on Antlantika. Bussipeatuses selgub, et oleme valel pool teel ja läheme üle tee uut bussi ootama. Siin on sellised suured liinibussid, kuhu alla saab mahutada tõukeratta, kitarri, lapsekäru, kohvrid, telgi, reisikohvrid. Seega mida iganes. Lähed peale vehid käega ja bussijuht vajutab nuppu. Luuk avaneb bussi all ja saad ise oma asju võtta ja panna. Mugav. Pilet maksab 2.20 eurot. Tagasi sõit on odavam 1,60 eurot. Küsime kohalikelt millises peatuses väljuda, sest pole varem siin saarel suurtes poodides käinud. Inimesed on sõbralikud. Õhtust sööme seal samas kohvikus. Valime pasta carbonara ja kohvi. Hispaanias müüakse 2 sorti alkoholivaba õlut - 0.0 (sieru sieru) või alkoholfrei. Ostame lastele kingitusi ning toidupoest kohalikku kraami. Samme 12 499.  

























Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...