4. november 2013

Esmaspäevadel on kojas koerteõhtud



Tallinna Puuetega Inimeste Koda kutsub esmaspäeviti kell 18 osalema abi- ja teraapiakoerte õhtutel. Sa oled kuulnud juhtkoertest, kuid pole päriselus ühtegi juhtkoera kohanud? Veel enam – tahaksid ehk endalegi toredat sõpra-abilist ning kaaslast, kuid küsimusi ja kahtlusi on nii palju, et ei oska kusagilt peale alustada.



Kes või mis on abi- ja teraapiakoerad ning mida nad tegelikult ikkagi teevad?


Kes ja kuidas ikkagi koeri õpetavad ja treenivad ning kas on võimalik endale ka ise vastavalt oma vajadustele neljajalgne abiline koolitada?


Sul on koer, kellele sa sooviksid mõned uued trikid õpetada või kelle käitumine on vahel probleemne?


Sulle meeldivad koerad ja sooviksid nendega suhelda ja mängida, kuid kahjuks ei ole sul võimalik endale koera lubada.


Sa pisut kardad koeri ning soovid oma hirme ületada.



Kord nädalas esmaspäeva õhtutel on Sul võimalik meie seltsis saada vastused kõigile neile ning veel paljudele-paljudele küsimustele. Vastame meeleldi nii üldistele teemat puudutavatele küsimustele kui aitame oma teadmiste ja oskuste piires ka konkreetsetele olukordadale lahendusi leida. Saab kohtuda nii koerte kui koerte treenerite ja omanikega. On võimalik suhelda ja mängida juba täiskasvanud ja koolitatud koertega ning samuti jälgida ühe tulevase abikoera kasvamist ning koolitamist. Kutsume kohtumistele (koos koertega) osalema ka reaalselt juht- ning abikoeri kasutavad inimesed. Soovi korral aitame leida ning välja mõelda spetsiaalsed konkreetsele puudele sobivad harjutused ja tegevused, mida saaksite enda arendamiseks ning meeleheaks koos koertega sooritada. Juhendajad MTÜ Abikoerte Keskuse ning MTÜ Eesti Abi- ja Teraapiakoerte Ühingu liikmed; osalemine tasuta. Lisainfo ja registreerumine: Tiiu Kristjan, e-post: tiiu@tallinnakoda.ee tel: 656 4048.

Uuri veel teisigi Tegevuskeskuses pakutavaid huvi- ja sporditegevusi


Tallinna Puuetega Inimeste Koda, Endla 59, 10615 Tallinn. Telefon: 656 4048; http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...