15. september 2015

Spordinädalal olime aktiivsed

Kas teadsid, et Paraolümpiakomitee kutsus üles paraspordi harrastajaid näitama neile kuidas puuetega inimesed spordinädalat tähistavad! 
Seoses üleeuroopalise spordinädalaga, mis toimub 7. – 13. septembrini, kuulutab Eesti Paraolümpiakomitee välja fotokonkursi. Ootame terve nädala jooksul kõiki tublisid paraspordi harrastajaid postitama endast ühte sportlikku pilti. Pildid tuleb postitada Eesti Paraolümpiakomitee facebooki lehele ning ära unusta lisamast ka märksõna ‪#‎minaviitsin‬ ja ‪#‎BeActive‬. Kõikide postitajate vahel lähevad loosi põnevad auhinnad! 
Spordinädala kohta loe lisaks http://spordinadal.ee/et

Mina sellel nädalal sõitsin jalgrattaga Kakumäe terviseradadel ja Õismäe rabas, ujusin Arcticu spordiklubis ja tantsisin linetantsu Nõmmel. Arko osales koos minuga jalgratta sõidul aga palaviku tõttu jättis ta vahele ratastoolitennise teisipäevase treeningu. Aga ka tema viitsib ja sportida on lahe ka harrastaja tasemel. Kõik ei peagi jõudma olümpiale aga sellegi poolest on liikuda mõnus. 













Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...