22. oktoober 2015

1. prints on sündinud. Tere tulemast Fredy!

Andis aga kaua oodata, kuid 8. oktoobri hommikul ta siiski saabus ja minust sai jälle vanaema. Nüüd siis olen ma 2 x vanaema. Ma küll ei häbene, et ma vanaema olen, sest omad  pojad nüüd suureks kasvatanud ja nüüd siis tuli uuesti nende kord olla lapsevanemad. 

Palju õnne Tiina ja Imre pojakese sünni puhul!
Kui mõni laps sünnib liiga ruttu (nagu meie kaksikõega) ja olime enneaegsed, siis seda poisipõnni andis ikka mitu nädalat oodata. Seega üleaegne. Käisin kohe sama päevas õhtul noori ja värskeid vanemaid vaatamas Tallinna Keskhagila sünnitusmajas. Samal ajal pidas Tallinna Liikumispuudega Inimeste Ühing oma valimiskoosolekut aga mina tegin volituse Arkole, sest töö ajal ma MTÜde koosolekutel ei saa osaleda. 

Oktoobrikuu algus oli sünnitusmajas kiire, sest perepalatid oli täis ja nii ma vastse emme intensiivravipalatist leidsin. Ta oli väsinud aga õnnelik. Koos imetlesime värsket ilmakodanikku. On ikka suur mehehakatis küll. Mõõdud olid 3988 g ja 53 cm. Käekesed olid sellised suured ja kisa oli ikka mehe moodi, sest pole ta mingi beebitüdruk. Poiss sai endale nime teisipäeval ja vanemad käisid meil töö juures oma kullakest näitamas. Järgmisel päeval said nad perepalatisse, mis tundus niipisikese ja kitsana, kui võrrelda 2,5 kuud varem Sõle sünnitusmaja perepalatiga aga see eest oli seal televiisor ikka olemas. Kui te küsite, et miks tal sokid käes on, siis vastus on: sellepärast, et küüned kasvasid sündi oodates nii pikaks ja poiss kriibib oma näo ära. Vot nii, selline sokipoiss. 

Noored tõime koju pühapäeval koos õhupallide, lillede ja eesliga. Nii said noored alustada pereelu oma korteris Lool. Kingiks viisisme saunalina, pildialbumi, pakimähkeid ja rahalise stardipaki, mille eest maksti noormehe esimene hotell kinni. Kallis lõbu, sest öö perepalatis maksab 30 eurot aga esimesed eluhetked koos oma emme ja issiga on nii imelised, et see kulu on seda väärt. 

Fredy Markus on seline ilus nimi ja tegin nalja, et nüüd on mul FM ja LM. Tänapäeval panevadki lastele topelt nimesid ja loodan, et poiss seda nime ka ise suudab välja öelda. Armas on ta, sööb ja matsutab ning kasvad kiiresti. Täitsa uudishimulik poiss.

Pildid erakogust.























Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...