14. juuni 2013

Linetantsu hooaeg sai läbi

Tantsisime üle 10 aasta linetantsu ja meil oli suurepärane õpetaja Kaie Seger. Tantsutunnid Endla 59 Tallinna Puuetega Inimeste Koja tegevuspkeskuses said alguse 10.03.2003 ja lõppesid (esialgu) 10.06.2013. Olen koja poolt olnud tantsutundides alates 1. tunnist koos sõbranna Ulrikaga. 
Nädalavahetusel ootab juba Pärnu linetantsu festival! Järgmiste kohtumisteni, mille kohta leiab informatsiooni siit:http://www.estonianlinedance.com/index.php?leht=1 .

TPIK andis välja ka Kaile tunnistuse. Aitäh ja kindlasti on  suve jooksul ja veel sügisest Nõmmel võimalik edasi tantsida! Aitäh Kaie Segerile!

 Kaie Seger ise kirjutab oma FB seinale: 
Kõigepealt sai 4 aastat Viljandis tantsu+juhtimist õpitud....siis vehitud siin&seal ringi, Linetants sejja ilma synnitatud, siis 10 aastat Kojas "tööpraktikat" ja vaat nüüd võib alles TÖÖLE HAKATA! (Elukestev õpe) AITÄH TPIK-le selle viimase aastakümne eest ;o) Jään seda maja ja kõiki Teid taga igatsema...

 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...