27. jaanuar 2015

Puhkame mõnuga - 2. päev

Puhkuse 2.päev. Käin hambaarsti juures 10. korda alates oktoobri lõpust ja see pole veel kõik. Hea, et saab erinevatele kuudele ravi sättida aga päris palju kulub hammastele. Hambaarstid on tublid ja töökad ning nädala pärast kutsuti uuesti tagasi. Kurb on see, et kui midagi ei valuta, siis ikka on mingid jamad, mis on tingitud kehvadest hammastest, ravimite kasutamisest lapseeas kõrvapõletiku tõttu jne. Küll oleks hea, kui lisaks piima- ja jäävhammastele oleks veel kolmas võimalus aga seda ainult raha eest. Hambaravihüvitis on vajalik, kuid omalt poolt tuleb ikka kordades rohkem maksta. 
Hommikul käisime veel Meremeeste haiglas liftiga ekskursioonil. EMOs, kus lisaks meile oli veel ainult paar inimest. Tuli üks keskealine mees ja teatas, et ta tuli haiglasse. Kui küsiti, et kas olete mujal ka käinud, siis ta ütles, et on ise arst ja ravib ennast, kuid nüüd jalad valutavad ning tahab haiglasse tulla. Arst võttis ta vastu. Meil läks ka ainult 1,5 tundi ning mingit ohtlikku terviseprobleemi pole. Meil "ise doktorit" pole ja usaldame eriarste. kuigi iga eriarsti vastuvõtt on 5 eurot. 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...