15. aprill 2010

Lilleküla poe avamisel 15 04 2010


Täna siis oli see päev, kui kaua suletud Lilleküla kauplus sai taas avatud. Juba lumehangede vahelt oli näha toimetamist ja remonttöid. Üllatuseks oli kadunud suur ja kõrge trepp. Tahtsime minna kella 13ks, kuid kui Grossi pood keskpäeval avati, siis oli veel paar tundi hiljem pikk saba ukse taga.

Uskumatu, et see pood oli koos Arko Vooluga külastust-testimist - ligipääsetav, sujuv laugjas sissepääs, automaatuksed, lisaks avaram kui varem. Hinnad olid ka päris soodsad (kartul 1.90 kr kilo, suhkur 8.80 jne) ja samas toimusid mitmed tegusteerimised (veini, vorsti ja lihatoodete ja leiva). Seltskond oli rahulik ja ei mingit ostuhulludest trügijaid. Tore, et ka nii saab poes ostusid teha.

Kuna oli tööaeg, siis ostusid me ei sooritanud, kuna kassasabad olid pikad ja korvi meile ei jagunud, ostukärudki olid varem leidnud valdavalt pensioniealiste ostuhuvilistest kasutajad. Tegelikkuses on tore, et lisaks suurele Kristiine Kaubanduskeskusele on avatud lähim ja odavam ja ennekõike ligipääsetav toidukauplus.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tänu T.Järvpõllu blogile (kes kahjuks ei saa oma olukorrast juriidiliselt "puust-punaselt" aru,sattusin siia...Väga huvitav!

kukupai ütles ...

Anonüümne - MILLEST Tiia Järvpõld aru ei saa?! Minu kogemuse alusel on ta adekvaatsem kui enamus nn "terveid" inimesi!

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...