25. juuli 2010

Mul on heameel, kui asjad Keskuse tänaval liiguvad

Aitäh Lauri Laatsile ja Vadim Belobrovtsevile Mustamäe Linnaosa Valitsusest, kes vaatamata kuumusele, siiski jäid kindlameelseks ja seda 5,5 miljoni krooni eest renoveeritud Keskuse tänava asja nii ei jätnud. Pressiteadet lugedes tundub, et tegu on inimeste mugavusega, kuid pigem reisijate turvalisusega ühistranspordi kasutamisel. Mustamäe Halduskogu liikmena tunnen head meelt selle sammu üle.

Lugesin Raepressi uudist: Raepress
23. juuli 2010


Keskuse trollipeatus nihutatakse vaegliikujatele mugavamasse kohta

Keskuse tänava trollibusside lõpp-peatus nihutatakse vaegliikujate, vanurite, ratastooli kasutajate ja lapsevankriga emade mugavamaks teenindamiseks ca 20 meetrit Sõpruse puiestee poole.

Tallinna abilinnapea Taavi Aas, Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise ning Tallinna Transpordiameti ametnikud koos Tallinna Teede AS esindajaga tutvusid olukorraga Keskuse tänava trollibusside lõpp-peatuses.
Keskuse tänava trollide lõpp-peatuse nihutamine 20 meetrit Sõpruse puiestee suunas eeldab abilinnapea Taavi Aasa sõnul trolliliinide ümbertõstmist. „Kuna trolliliinide ümbertõstmine vajab eelnevat projekti ja pealegi saab liinide rekonstrueerimistöid teha ainul öötundidel, saame trollibusside uue lõpp-peatuse mitte enne, kui septembri alguses uude kohta viia,“ selgitas Taavi Aas.
„TTTK tõstab liinid ümber ning ehitab välja uue kontaktliinide kokkujooksu sõlme ja alles siis saame piltlikult öeldes neli polti lahti keerata ning peatuse ootepaviljoni uude kohta nihutada, kus ratastooliga liikuvatel inimestel ja lapsevankriga emadel on võimalik otse kõnnireelt trollibussi siseneda.“

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...