13. juuli 2010

Täna Tehnikaülikooli kaardistamas


Kell 9 Mustamäel. Sai jälle ülikooli mindud. Seekord siis taas kaardistama liikumispuudega inimeste vaatenurgast ligipääsetavust hoonete sees ja ka väljas. See on juba ei tea mitmes kaardistamise projekt, milles kaasa löön. Vabatahtlikuna sai eelnevatel aastatel tööd tehtud, nüüd abistajana, sest ega Arko Vool ja Jüri Järve kõrvalabita hakkama ei saa. Vaja ju lükata ja uksi lahti hoida ja egas siis igale poole ratastooliga ka ligi pääse. Kahel jalal tavaliselt pääseb. Vastuvõtt oli Sven Kõllametsa poolt eelnevalt kooskõlastatud ja meisse suhtuti mõistvalt. Palavus tegi liiga, sest isegi koridorides kõndimine, piltide klõpsimine, mõõtmine ja ettepanekute tegemine ajas mind peale 3 tundi tööd higistama.

Ujuda tahaks aga tundub, et seda peab veel ootama, sest bussiga, trolliga minna ei viitsi ja autojuht rabab väsimatult arvutis tööd teha. Seniks lugesin naiste ajakirju, puhkasin ja kokkasin leivasuppi eha. Hea maius, kui keegi eriti leiba süüa ei taha ja külma piimaga mõnus süüa. Õhtuks siis küpsetan riisi ahjukanaga.
Unistan päikesest ja mererannast, sest merre pole veel sel aastal jõudnud. Ainult aknast vahtinud. Eks näis kas puhkuse 2. päeval jõuame vette.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...