16. märts 2012

Meie eelmine eluase (müüdud) on müügis

Selles armsaks saanud Mustamäe korteris elasime aastatel 2000 - 2012. Nüüd jäi see korter liiga pisikeseks ja piiratud ligipääsuga Arko jaoks. Nii planeerisime juba pikalt korteri ostu ja müüki. Seda, et see kolimine nii kiiresti kätte jõudis, ei osanud unistada. Kui ise korteris sees elad, siis koos mööbli ja inimestega tundus 2-toaline Mustamäe korter väike. Suur maja renveerimine ja radiaatorite, torude vahetamine kestis eelmise aasta augustist detsembrini. Nüüd on maja väljpoolt kaunim ja ilusam. Meie maja ees on kõnnitee ja toimiv korteriühistu nimega "Meie Lootus". Tean, et oleks olnud vaja remonti teha, tapeete vahetada, lagesid värvida ja vannitubagi vajab parandamist. Eks selle tööga peavad uued omanikud ise tegelema. Saavad oma maitse järgi teha. Korter on päikesepoolne, soe ja vaikses ümbruses. Kõik vajalikud kohad on lähiümbruses - nt lasteaed, poed, Mustikakeskus, bussi- ja trollipeatused. Asukoht on turvaline, naabrid rahumeelsed, piirkond turvaline. Samuti jalgratta teed ja Mustamäel asetsev Männi park, kuhu saab jala minna. Panen pildid siia ajas, kui me ise sees elasime ja lingi korterile, mis on alates 16.03.2012 müügis Remax firma kaudu. Hoiame pöialt, et heahinnaga korterile ka ostja leiame. Korteri hind on soodne 40 ja pool tuhat eurot. Maakler Heiti Karafini telefon on 507 1031.

Hind 40 500 EUR  (633 687 EEK)
Tehing Müüa korter
Tube 2
Üldpind 42.9 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1967
EUR/m² 944.06 EUR
Hind 40 500 EUR


Lisainformatsioon:Korteriomand, paneelmaja, vann, keskküte, köögimööbel, seinakapp, pakettaknad, parkett, trepikoda lukus, turvauks, naabrivalve.Müüa väga hea asukohaga, päikesepoolne, läbi maja asetsev, 2-toaline korter Mustamäel. Kõik eluks vajalik on vaid jalutuskäigu kaugusel (kaubanduskeskused, lasteaed, ühistranspordipeatused). Aastal 2011 on korterelamu soojustatud, küttesüsteem renoveeritud, radiaatoritele paigaldatud MESA küttekulujaoturid. Korterile paigaldatud pakettaknad. Korteri juurde kuulub keldriboks. Korterelamus on tegus KÜ ning toimib naabrivalve.
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...