8. märts 2012

Naistepäev on naistele ja toetame streikijaid

Naistepäev on sel aastal seotud õpetajate streigiga ja nüüd siis lisandus sellele ka ühistranspordi töötajate streik. Toetan õpetajaid ja olen ühel meelel. Jagan Schwenni välja öeldud mõtet, et streik peabki ebamugavust tekitama, pannes inimesed mõtlema selle üle, mille pärast streigitakse.

Tundub ju loomulik, etl ased käivad koolis ja lasteaias ja seal on õpetajad ja õpetaja abid, kes neid õpetavad. Mulle meeldis eile uudistest nähtud lõik, kus arstid ja meditsiinitöötajad toetasid õpetajaid. Tõepoolest, kui poleks õpetajaid, siis poleks meil arste. Ja ongi nii.

Meie pere naistepäev algas nii, et Arko sõidutas Imre tööle ja Rene praktikale ja mina sain terve selle aja voodis soojas põõnata! Siis tuli mees koju ja tegi kohvi ja võileivad valmis. Orhidee lasin ka endale juba paarpäeva tagasi kinkida. Arko imestas, et pole ju veel õige naistepäev aga minu arvates peaks terve märtsikuu olema üks suur naistepäev. Lillede üle on alati hea meel ja kurb on, et lõikelilled nii lühikest aega vaasis püsivad. Seepärast tahngi potililli, et nende eest hoolitseda ja nende ilu nautida.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...