11. juuli 2013

Juuksur tuleb koju ilutaksoga

Eile helistas mulle üks vanem proua, kes kodust väljas ei käi ja kurtis oma muret, et tahaks juukseid lõõiogata nii, et oleks ikka üks korralik poisipea soeng. Soovitaisn tal siis pöörduda oma sotsiaalosakonda, kus sotsiaalkesksutes on teenused eakatele ja puuetega inimestele. Samas on praegu puhkuste aeg ja inimesed puhkavad. See proua teatas selle peale, et mida ma niisama istun siin laua taga, et otsigu ja selgitas, et just sotsiaalosakonnast soovitatigi minule helistada. Soovitasin pöörduda MTÜ-sse Inkotuba, kus omastehooldajate grupid koos käivad. Sealt suunati inimene uuesti meie puuetega inimeste tegevuskeskuse numbrile. Hakkasin siis otsima infot ja esmalt leidsin lehe koduhooldus.ee ja saatsin neile e-kirja oma juuksuri koju kutsumise küsimusega, millele tuli vastu, et neil juuksur puhkab aga soovitati lahkelt pöörduda ilutakso poole. Nüüd siis jälle targem ja mõtlesin teiegagi, armsad lugejad, seda infot jagada.

Leidsin ilutakso kodulehe, mida näeb siit ja see oli päris kena koduleht ja üleval seal palju huvitavat infot nii juuksuri, maniküüri, jumestuse ja teiste iluteenuste kohta. Saatsin siis neile oma küsimuse koju kutse kohta ja sain vastuseks, et kojutulek Tallinna piires maksab 4,50 ja lõikuse hind jääb 8-10 euro vahele. Parimat, Mari 56920346. Polegi kõge kallim hind, kui võtta arvesse taksosõitu ja tavalist juuksuris soengu tegemise hinda. Soovitan vaadata neid ilupilte seal kodulehele.


 

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...