4. juuli 2013

Oksad kergliiklusteel said kärbitud

Mulle meeldib jalgrattaga sõita ja selleks on Haabersti linnaosas loodud head võimalused. Mulle teeb muret teeb see, et Vana-Rannamõisa teel, kus tee läheb mäest alla ja Kakumäe tee alguses on puude oksad nii laiali kasvanud ja alla vajunud, et kui jalgrattaga sõita paremal pool, siis on kuuse ja teiste puude oksad näos ja peas kinni. See on ohtlik ja teeb haiget. Probleem tekib siis, kui rahvast sõidab vastu rulluiskudel või jalgrattaga. Nimetatud tee on aastatega üha populaarsemaks muutunud ja sportlikke inimesi kasutab seda aina enam. Palun vaadake antud piirkond üle ja muutke olukord paremaks, turvalisemaks, sest arvan, et neid oksi saavad piirata ka nende kinnistute omanikud ise.

Ja saabus selline vastus:  Tallinna Kommunaalamet tänas mind tähelepanu juhtimise eest kergliiklustee äärsete ohtlike okste likvideerimise vajaduse eest. Lubati lisada okste lõikamine hooldustööde plaani  ning teostada esimesel võimalusel juunikuu jooksul. 

Ja tõepoolest on see töö tehtud ja parem jalgratastel liikuda, kuid need põõsad ja oksad kasvavad siiski paari kuu jooksul sinna tagasi ja siiski peaks selline töö olema sama regulaarne ja enesest mõistetav nagu nt muru niitmine suvel, lumekoristus talvel. Aitäh sellegipoolest ja minu arvates on paljud sportivad inimesed ja jalutajad tänulikud koos minuga!


Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...