11. detsember 2009

Kolmapäeval kontoris halduskoguliikmetega

Üle pika aja sai jälle käidud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kontoris Ahtri tänaval. Põhjust oli mitu. Algselt kuulutati välja halduskogu 20-liikmete ümarlaud. Saime kokku, esmalt igaüks tutvustas ennast ja andis ülevaate linnaosas toimunud koosolekutest. Sõna said kõik ja meid oli kohal üle poole Tallinna linnaosade halduskoku valitud inimestest. Arvan, et sellised kokkusaamised on vajalikud, sest kui vanad olijad teavad ja oskavad kõike, siis on eakonnas ka piisavalt noori ja esmakordselt halduskogude liikmeteks saanud inimesi. Kui mõtlen erakonnas noori, siis pean siinkohal selgitama, et nooremaid liikmeid. On meil juu palju vanemaid inimesi, kes erakonnas osalenud üle 10-15 aasta. Minul läheb 5 aasta ja olen paljude huvitavate inimeste tuttavaks saanud. Erakonna esimehigi on olnud mitu: T.H.Ilves, I.Padar ja J.Pihl.

Koosoleku poole peal liitus meiega ka Jüri Pihl. Ta rääkis olukorrast linnas ja märksõnaks oli poliitiline tarkus. Eks me siis toimetamegi targalt. Igaüks siiski oma tarkuse järgi ja kui vaja saame nõu küsida. Abilinnapea Pihli nõunik on KÄtlin Org. Temaga siis saab suhelda. Ka rääkis meile üks vanem halduskogu liige Piritalt, et uutel tulijatel on esmalt vajaik läbi lugeda Tallinnas strateegiad, arengu- ja tegevuskavad, määrused ning alustada tuleb koalitsioonilepingust. Peale seda oli ka Tallinna piirkonna selle aasta vimane kosolek, mille pea teemadeks oli Tallinna 2010. linnaeelarve ning Tallinna SDE juhatuse jt valimised jaanuaris.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...