21. detsember 2009

Linetantsijate rahvariietes jõulupidu Nõmmel

Linetantsijate rahvariietes tantsupidu jõulupeo näol Nõmme kutuurimajas sai eile mööda. Tantsud tantsitud ja nüüd siis jääb veel tänane Endla 59 tunnid ning ongi pühad käes. Linetantsijad said rahvariietes tantsida kaerajaani ja oiga ja vasembat. Suures ringis oli täitsa lahe tantsida. Kaie mõtleb igal aastal välja midagi uut. Sel aastal otsustas ta pileti tulu annetada heategevuseks.

Teeme siis meile, Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, linetantsijatele pisikese üllatusena pidulaua koos tee, kohvi ja piprakookide mandariinidega.

Järgmiselt aastal tantsime jälle. Mõistagi meie tubli ja armsaks saanud Kaie Seger. Oma ala tubli tegija ja tema tundides on lausa rõõm jalga keerutada. Kahjuks olen samal ajal Estonias ja peole ei jõua. Kire ja palju valikuid.

Kaie Seger kirjutanud jõulupeoks järgmist:
Tere linetantsu-rahvas!

Taas on aeg uskumatult nobedasti lennanud...Märkamatult oleme end sügisest talve tantsinud ning kohe-kohe on kätte jõudmas JÕULUD! Seoses "jõulamisega" on meil ka üks ilus traditsioonike tekkinud...Nimelt teeme kõik koos jõulukingi kellelegi, kel seda tõepoolest väga vaja.
Sel aastal saame ühise kingituse teha väikesele Rain Reismaale, kes saab 15. detsembril 1-aastaseks. Kui sa ei tea, kes on Rain ja miks me sel aastal teda ja tema emmet detsembris rõõmsamaks teha tahame. Kingi tegemine on väga lihtne -kõik, kes Nõmmel või Pärnus jõulupeole pileti ostnud, osalevad Rainile kingituse tegemises!

JÕULUPEOD TOIMUVAD TALLINNAS:
PÜHAPÄEVAL 20. detsembril Nõmme Kultuurikeskuses 18 - 22
STIIL: "Terve vald oli kokku tulnud, kihelkond kokku kutsutud ..." (pastel jalga, peapael pähe ...)
Lisainfo: http://www.estonianlinedance.com/

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...