1. aprill 2010

Medalisadu


Kus on sinna tuleb juurde. Noorem poeg tegeles aastaid sulgpalliga, kuid siis kadusid sõbrad sellest trennist ja nii vähenes huvi. Mitte sulgpalli, vaid trennis osalemise tõttu. Ei aitanud kõnelused, ei riid ega ka mite sulgpalli reket, sest kui trenni kuutasu oli hüppeliselt tõusnud 400lt 850le kroonil, siis hakkas kahju rahast ja kallis kulu oli. Nii poeg loobuski aasta tagasi sulgpallitrennist. Samas oskused jäid. N ii lõikab ta vilju nüüdki. Eelmisel aastal oli ta oma koolis esimene. Eile tõi koju Tallinna individuaali medali 3. kohaga. Võistlesid kooli eest paarismängus. Tubli poiss. Oleks seda entusiasmi koolis õppimise vastugi sama palju, kui sulgpalli võistlustel. Siis oleks hea.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tere, juhtusin juhuslikult Teie blogile. Äkki poeg tahab nüüd peale väikest pausi sulgpallitreeningutele tagasi naaseda?
www.sulgpallikool.ee , Tondiraba Sulgpallikool suhtelisel uus treening koht, kuhu on naasenud tagasi paljud lapsed, kes on vahepeal sulgpallitreeningud mingitel põhjustel katki jätnud.

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...