29. mai 2010

Koosolek enne Eurovisiooni



Igas toimivas MTÜ-s on korralised valimised. Nii Põhja-Eesti Pimedate Ühingulgi sai täna maha peetud mammutkoosolek koos pika päevakorraga. Kuna on tegu pimedate ja nägemispuudega inimestega, kes igas vanuses ja ka muus keeles kõnelevad, siis kulus aeg kiiresti. Esmalt oli koosolekul kohalolijate kontroll ja 542-st ühingu liikmest oli kohal koos volitustega 105. Meid oli üle poole rohkem kui möödunud aastal ja hulganisti noori inimesi, kes tavaliselt kohale ei tule. Oli näha, et noored olid eeltööd teinud.Saime kinnitatud 2009.aasta majandusaasta aruanne koos revisjonikomisjoni arvamusega, kutsutud tagasi vana juhatus ning valitud uus.

Senise juhatuse esimehe Eduard Borissenko vahetas välja Kristiina Peetsalu ning temaga koos on 9-liikmelises juhatuses veel Artur Räpp, Janne Jerva, Julia Kabanova, Christel Sogenbits, Margus Kiin, Eero Tõniste, Eduard Borissenko ja Katrin Margus. Revisjonikomisjoni valiti tagasi Tiia Tiik, Saima Murr ja lisaks Priit Kasepalu. Nüüd jääb ainult soovida jõudu ja arukaid otsuseid uuele juhatusele 3 aastaks! Tegudele.

Eurovisiooni vaatame - meeldib Belgia ja teine eelistus on Kreeka lugu!

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...