8. mai 2010

Koolitus halduskogu liikmetele Tallinna Volikogus 07 05 2010

Reedel käisin Tallinna Linnavolikogu istungite saalis (Vana-Viru 12, 3. korrus) seminaril, kus linnasekretär Toomas Sepp koolitas linnaosade halduskogude liikmeid teemal „Halduskogude töökorraldus“. Sihtgruppiks olid halduskogu liikmed, komisjonide liikmed, sh revisjonikomisjoni liikmed. Kirja olid pannud ennast 50 inimest aga kohale oli tulnud 20 ringis. Lühike mälu meie inimestel. Keeruline on see volikogumajja sissepääs, uksed rasked ja keerdtrepp viib 3.korrusele. Kui volikoguliikmetest oleks mõni liikumispuudega, siis temale jääks küll see trepp ületamatuks. Loodan, et peagi valmis uus ja paremini ligipääsetav linnavolikogu hoone.

Kaasa saime ka materjalid ja kes küsida tahtis, sellele ka sõna anti. Mina sain oluliselt targemaks ja kindlust juurde. Olgugi, et pool aastat tagasi, kui sain Mustamäe Linnaosa Halduskogu liikmeks, siis uurisin Tallinna põhimäärust ja Mustamäe linnaosa arengukava. Ja igla halduskogu koosolekul olen osalenud ning tean endiselt, et tahan olla rahvaesindajana Mustamäe Halduskogus ja komisjonides (keskkonna-, revisjoni, sotsiaal- ja tervishoiukomisjonides).

Seminari alateemad olid järgmised:
- Tallinna linna juhtimisstruktuur ja linnaosad
- linnaosa ja LOV põhimäärused jm dokumendid
- halduskogu
- linnaosavalitsus ja linnaosavanem
- halduskogude töökorraldus, sh revisjonikomisjon ja tema ülesanded.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...