19. mai 2010

Mustamäe halduskogus 18.05.2010

Eile oli Mustamäe Halduskogu ja seal räägiti kvartalisiseste teede remondist. Kirjutasin möödunud kuul linnavalitsusse Keskuse tänava trollipeatuse probleemist ja nad käisid seda Keskuse tn trollipeatust testimas ja selgus, et tõepoolest on trollibussi sarved lühemad ja nii ei ulatu troll peatusesse sisse sõitma. Rein Org täpsustas, et kuna ettepanek trollipeatuse kohta tuli Tallinna Puuetega Inimeste Kojalt, siis arvestatakse tänava remontimisel ratastoolis ja puuetega inimeste ligipääsetavuse tagamisega. Sellest pidid ka kõik teised (noored ja vanad) kasu saama.

Lisaks toetasime Kadaka tee 70 detailplaneeringu, mida tutvustas maanõunik Aldo Aadamsoo. Heakorrakuu töödest rääkis Urmas Kõpp ja kolmanda punktina tutvusime revisjonikomisjoni tööplaaniga.


Veel infoks, et Nõmme polikliinik on suletud ehitustöödeks 8 kuud - kõik Nõmme ja Hiiu perearstid toodi üle Mustamäe Polikliinikusse, Ehitajate teele. Seepeale küsisin mina, et kui Keskuse tänav on remondis juuni lõpuni ja nüüd läheb remonti ka Mustamäe polikliiniku parkla, siis kuhu inimesed oma autod parkida saavad? Ka Männi parki tulevad paljud lapsevanemad koos lastega sõiduautot kasutades? Selgituseks sain, et küll nad parkimiskoha leiavad, ega siis terve tänav kinni pole. Selgus ka, et uus parkimise määrus keelab parkida autosid parkimiskohtadele risti, sest see on ohtlik autoga välja tagurdades. Ennetamiseks seda ei lubata. Tuleb parkimiskohad teha parkimistaskud, nn sõiduteega paralleelselt.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...