3. september 2013

Tulge meile külla, trenni, ringidesse või vabatahtlikuks!

Käes september ja meie maja on avatud. Eile käisin mina zumba trennis. Meid oli vähe aga õpetaja  Marko Tihhonov on tore, lõbus ja aktiivne. Sinna trenni on oodatud ka tavalised inimesed. Osalustasu on 2 eurot kord. Toimub esmaspäeviti meie Tallinna Puuetega Inimeste Koja maja saalis ()Endla 59) linetantsu asemel. Tulge ja vaadake. Samuti otsime vabatahtlikke, kes meile abiks tahavad olla ringide juhendamisel või üritustel.

Loe meie tegevustest rohkem:
Raepressi uudis täna, 3. septembril 2013. Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses pakutavad huvi-ja sporditegevused alanud hooajal

Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses saab oma aega sisustada väga mitmel viisil: võtta osa sportlikest tegevustest ja osaleda tantsurühmades, täiendada oma teadmisi arvutiõppes, õppida juurde uusi keeli ning saada kogemusnõustamist või individuaalsest sotsiaalnõustamist.

Sügis-talvisel hooajal on Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (TPIK) kolmapäeviti kell 10-18 avatud avalik internetipunkt. Lisainfo tel: 656 4048. Lisaks saab osa võtta arvutiõppe kursustest, mille raames omandatakse arvuti kasutamise põhitõed ja tutvustatakse portaali eesti.ee kasutamisvõimalusi. Arvutikursuste maht on 12 akadeemilist tundi. Kursused on tasuta. Lisainfo tel: 53493 962, e-post: ian@tallinnakoda.ee. Registreerumine: tel 656 4048 või: arvutiklass@tallinnakoda.ee.

Keelehuvilised saavad osa võtta nii inglise kui hispaania keele vestlusgrupist. Vestlusringide eesmärgiks on arendada võõrkeeles rääkimise ja kõnest arusaamise oskust, julgust ja enesekindlust suhtlemisel. Inglise keele grupid on avatud esmaspäeviti alates 23. septembrist kell 16 ja hispaania keele huvilised on oodatud teisipäeviti alates 24.septembrist kell 16. Osavõtt gruppides on tasuta. Lisainfo: tel: 656 4048, e-post: tiiu@tallinnakoda.ee.

TPIK pakub ka individuaalset sotsiaalnõustamise teenust, mille eesmärk on ennetada sotsiaalseid probleeme ning abistada puuetega inimesi ja nende pereliikmeid sotsiaalvaldkonda puudutavates küsimustes. Nõustamist eesti ja vene keeles viib läbi Tiia Tiik. Eelregistreerimine tel: 6554160 või 5219102; e-post: tiia@tallinnakoda.ee. Ka pakutakse kogemusnõustamise teenust puuetega laste vanematele, mille eesmärgiks on ennetada puuetega laste vanemate sotsiaalsete ja vaimse tervise probleemide teket ning samas aidates seeläbi parandada nende perede toimetulekut ja elukvaliteeti ning soodustada laste kasvuks ja arenguks vajaliku keskkonna kujunemist. Lisainfo tel: 55672 585, e-post: kogemus@tallinnakoda.ee.

Lisaks saab osa võtta zumba treeningutest, mille trennid toimuvad esmaspäeviti kell 17. Tegevuskeskuses on avatud ka kundalini jooga grupid, mille trennid toimuvad teisipäeviti kell 17. Seltskonnatantsu bailatino tunnid toimuvad neljapäeviti kell 17. Lisainfo tel: 656 4048, e-post: tiiu@tallinnakoda.ee.

Kord kuus toimuvad infotunnid järgmistel ühingutel: Tallinna Parkinsonihaiguse Selts, Sclerosis Multipleksi Tallinna Ühing, Nõmme Vaegkuuljate Selts, Tallinna Arengupuudega Inimeste Tugiühing, Tallinna Reumaühendus. Lisainfo tel: 656 4048, e-post: tiiu@tallinnakoda.ee.

Pakutavate tegevuste nimekiri täieneb koduleheküljel septembrikuu jooksul. 
Tallinna Puuetega Inimeste Koda, Endla 59, 10615 Tallinn. Telefon: 656 4048 e-post: koda@tallinnakoda.ee http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...