20. september 2013

Kandideerin Haaberstis ja minu nr on 1403!

Aeg lendab kiiresti ja viimased 4 aastat Mustamäe halduskogu liikmena on peagi otsa saamas. Elasin Mustamäel 2000 - 2012 aasta alguseni. Olen linnaosa olukorraga hästi tuttav, sest minu lapsed käisid Mustamäel lasteaias, sporditrennides ja koolis. Need on minu viiendad valimised ja viimased 4 aastat olen halduskogu liige, sotsiaal- ja keskkonnakomisjonides on andnud mulle väärtusliku kogemuse otsustada linnaosa elu, planeeringute ja sotsiaalküsimuste osas. Olen viimastel aastatel palju õppinud teistelt vanematelt ja kogemustega poliitikutelt, ametnikelt ja sotsiaaltöötajatelt ning hea meelega vahetanud oma kogemusi ja teadmisi. Samuti oleme palju testinud ligipääsetavust linnas, sh polikliinikuid koolimaju, lasteaedu, ülikoole, söögikohti ja ärihooneid jne. Olen olnud hoolekogu liige Mustamäe Laste Loomingu Majas ja Tallinna Lasteaed Õunakeses. Palju toredaid töötajaid ja hetki lastest ja nendega töötavatest inimestest. 


Elu läheb paremaks väikeste sammudega, mida me sageli ei märkagi. Väikestest sammudest saavad suured teod ja nii olen minagi kogemuse võrra rikkam ja see ongi üks elukestev õppimine. Sotsiaalprobleemid võivad olla nii lastega peredel, eakatel, puuetega inimestel, töötutel, üksikvanemate või kodututel. Nende probleemidega tuleb tegeleda nii linnaosa, linnavalitsuse kui ka riiklikul tasandil. Sotsiaaltöötajana julgen soovitusi anda, nõustada ja infot edastada. Seoses elukoha muutumisega 2012.aasta veebruaris, mis oli seotud kolimisega uude ligipääsetavasse korterisse, kus ratastoolis pereliige iseseisvalt sisse ja välja saaks. Elame juba üle 1,5 aasta Haabersti linnaosas. Aga Mustamäed ma ei jätnud ja osalesin koosolekutel ja langetasin linnaosa elanikele kasulikke otsuseid. 

Seoses elama asumisega Haaberstisse otsustasin kandideerida kohaliku omavalitsuse valimistel just linnaosas, kus elan ja olen kandidaat nr 1403! Sotsiaaldemokraatliku erakonna nimekirjas. Soovin edu kõikidele kandidaatidele, tarku valikuid ja kindlasti minna valima. Kes mind ei saa valida võib mind soovitada sõpradele, tuttavatele. Küsimuste korral võtke minuga ühendust.Järgnevatel päevadel kirjutan 10 valimislubadusest, mis mulle Tallinnas eriti südamelähedased on.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...