19. jaanuar 2012

Jaanuarikuu sotsiaalkomisjoni koosolek 24.01.12

Selle aasta esimene sotsiaalkomisjon toimub juba järgmisel teisipäeval Mustamäe Linnaosa Valitsuse hoones, sotsiaalosakonna 2. korruse nõupidamisruumis. Teemaks on Mustamäe Linnaosa Valitsuse eluasemekomisjoni tööst 2011 aastal. Ettekandja: Elle Arusoo Mustamäe Linnaosa Valitsuse linnavarasektori juhataja. Kell 16 on Mustamäe Halduskogu koosolek.

Kellel on ettepanekuid selle aasta Mustamäe Halduskogu sotsiaal- ja tervishoiukomisjoni teemade kohta, siis palun need saata mulle meilile: tiiatiik@hot.ee . Olen ka Mustamäe sotsiaalhoolekande komisjoni liige ja küsimused on teretulnud.

 2011. aastal toimus kokku 11 koosolekut ja komisjon arutas või tutvus järgmiste sotsiaalsete probleemide ja lahendustega. Jaanuar –  I poolaasta teemade arutelu ja tööplaani koostamine. Otsustasime järgmiste teemade kohta - Töötute klubi tööga tutvumine Mustamäel, võlanõustamise teenus Mustamäe sotsiaalhoolekande osakonnas, lapsehoiuteenus, puuetega laste intervallhoid, huvitegevuse võimalused, ülevaade ja analüüs sotsiaaltoetustest ja –teenustest aastatel 2007 – 2010, koduhooldus ja –õendus, hooldekodusse suunamine, meditsiiniline teenus koolides ja lasteasutustes.
Veebruar – Ülevaade ning analüüs sotsiaaltoetustest ja –teenustest aastatel 2007 – 2010
Märts – Tutvumine Tallinna Tervishoiu Kõrgkooliga
Aprill – Tallinna linna teise abipaketi meetmed – tasuta hambaravi ja hooldusravi kompenseerimine.
Mai –  Eriarsti ja perearstiteenuse kättesaadavus Mustamäel.
Juuni – Tutvumine Hooldusravikliiniku teenustega.
August – Sotsiaalteenuste probleemid Tallinnas.
September - tutvumine Tallinna Puuetega Inimeste Kojaga.
Oktoober - hambaravi kättesaadavus Mustamäe linnaosas.
November - Tutvusime Tallinna Munitsipaalperearstikeskuse tegevusega.
Detsember - Ülevaade puuetega lastest ja nende probleemidest Mustamäel.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...