16. september 2012

Taas punetavad pihlapuud

Sügis jõuab kätte iga päevaga ja sel aastal on kohe eriti palju pihlakaid puudel küljes, mis on silmale kenad vaadata. Ilus värvikirevus ja samas mustavad põllud ja vili, mis ootab võtmist. Türi linnastaadioni juures oli koha pihlapuude allee teeääres. Eile siis käisime Eesti Invaspordi Liidu hooaja viimasel välivõistlusel. Karikasarja 3. etapp sai vaatamata vihmale ja tuulele lõpetatud päikesepaistega. Karikad ja diplomi välja antud ja parimatele plaksutatud.

Arko karikat ei saanud, kui 2 teist kohta ratastoolisõidus on ikka tema puhul väga kõva saavutus ja 3. koht kuulitõukes on ka väärt tunnustamist. Ratastoolisõitu on nii huvitav vaadata, sest 1. ringil sõitsid nad koos nagu rongivagunid koos veduriga. Pilte näeb siit.

Pärast sain ka Järvamaa metsa seenele ja no ei saa mina aru kuidas on võimalik metsa ära eksida. Mina seda õnneks ei suuda aga mõned seened soustiks ja soolamiseks ikka koju tõin. Rohkemaks ei jätkunud jaksu. Ahh see katus sõidab mul ikka vahel ja nii ma metsast välja ronisingi, sest kui kummardada ei jaksa ja pea valutab, ringi käib, siis on õigem leppida vähese saagiga. Arko teeb tublisti sporti ja mina pilte ning naudin elu ja korjan seeni.



Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...