21. september 2012

Ühiskaardi isikustamine

Tuleb osta ühiskaart 2 euro eest aga see kaart on tühi ehk taara. Seejärel tuleb kaardile raha laadida ja siis sisse logida nt pangaparoolidega aadressil www.pilet.ee , et kaart isikustada, mis annab õiguse soodustusele või tasuta sõidule alates 1.01.2013.a.
Avaneb aken, milles on nähtavad nupud real
 ja sealt valida ühiskaart, mis on viimane valik, avaneb aadress https://www.pilet.ee/viipe/  Kaardi isikustamine. Siis tulebki sisestada ühiskaardi taga olev number ja isikukood. Tundub, et edasi ongi ühiskaardi viibutamine seal validaatori ees see rutiinne tegevus, mida siis iga kord bussi sisenemisel peab tegema.



 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Sama rutiinne tegevus on see, et edaspidi Ühendatud Pilet koos bussi asukohaandmetega (GPS) saadab keskusse kõigi sealkandis kaarti viibinute andmed (kaardinumbri).

Linnavalitsus võib väita mida tahes, aga tehniliselt on seal andmebaasis võimalik ebaseaduslik jälitustegevus ja miski ei takista seda. Ka pole nad oma infosüsteemi nõuetekohaselt registreerinud. Sisuliselt puudub neil isikuandmete töötlemise luba.

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...