17. november 2009

Ilmus puuetega inimeste infoleht “Kojaline”

Raepress, 17. november 2009
Tallinna Puuetega Inimeste Kojal ilmus puuetega inimeste valdkonda kajastava infolehe „Kojaline“ esimene number. Kaks korda aastas ilmuva tasuta infolehe eesmärk on parandada puuetega inimestele, nende lähedastele ja valdkonna spetsialistidele suunatud informatsiooni kättesaadavust- kajastada puuetega inimeste elu, tutvustada neile suunatud toetusi- teenuseid, puuetega inimeste ühenduste tegevusi jmt.

Infolehe „Tegija“ rubriigis on võimalik tutvuda tublide töötajatega hoolekande, tervishoiu või hariduse valdkonnas, keda on esile tõstnud puuetega inimesed või nende pereliikmed. Esimeses infolehes on selleks Tallinna Lastekodus intervallhoolduse teenust osutav vanemsotsiaaltöötaja Julia Visnjova. Igas infolehes tutvustatakse ühte Tallinna Puuetega Inimeste Kojaga seotud persooni ja liikmesorganisatsiooni, nii on esimeses numbris portreteeritud Koja arvutiprojekti eestvedajat Ian Oja ning Tallinna Parkinsoni Haiguse Seltsi tegemisi. Politolooog Anu Toots tõstatab oma arvamusloos küsimuse- kas sotsiaalpoliitika on muutumas asotsiaalseks? Lemme-Getter Bogatkin heidab artiklis „Lapsed, kes õpetavad eluväärtusi“ pilgu puuetega laste ja nende perede olukorrale.

Infoleht on kättesaadav Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59), Tallinna linnaosade sotsiaalhoolekande osakondades ning Tallinna Linnavalitsuse teenindusbüroos (Vabaduse väljak 7). Elektroonilisel kujul on infoleht allalaetav Tallinna Puuetega Inimeste Koja koduleheküljel www.tallinnakoda.ee 20 leheküljelise infolehe tiraaž on 1000 eksemplari, lehe väljaandmist toetab Vabaühenduste Fond.

Tallinna Puuetega Inimeste Koja eesmärgiks on kaitsta ja esindada puuetega inimeste huve Tallinna tasandil. Koda on katusorganisatsiooniks 22-le Tallinna puuetega inimeste ühingule. Tallinnas on kokku üle 20 000 puudega inimest, kellest 4700 kuulub Koja liikmesorganisatsioonidesse.

Lisainfo: Tauno Asuja
Tel 52 56 560
www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...