25. november 2009

Bussijuhtide ja reisisaatjate puuetega inimeste teenindamise koolitusüritusest

24. novembril toimus Tallinna Autobussikoondise bussijuhtide ja reisisaatjatele koolitus puuetega inimeste teenindamisest ühistranspordis. Nüüd peaksid ka Trammi- ja Trollipargi esindajad meiega kiiresti ühendust võtma. Ootame ja loodame. Vaadake neid linke ja tutvustusi.

Lisan Sirje Rohti kirja:
Aitäh teile, kes te ürituse ettevalmistamisel osalesite, selle läbiviimisele igati kaasa aitasite ja aktiivselt osalesite nii Väike-Õismäe dispetšerpunktis kui Astangu Rehabilitatsioonikeskuse saalis. Ja palun andke edasi tänu ka kõigile neile, kes veel korraldamisel osalesid ja ka Astangu saalis ettekannete ning asjalike selgitustega esinesid.
Edastan tänusõnad ka TAKi juhtkonna ja bussijuhtide nimel. Meie jaoks oli eilse koolituspäeva väärtus eelkõige kahepoolses vahetus kokkusaamises ja ühises arutelus, mille tulemusena sai lahti räägitud ja üle rõhutatud rida aspekte, millega nii ühissõidukijuht kui tavaline inimene tänavalt ei oska teadmatusest või taipamatusest sageli arvestada.
Meil on kavas analüüsida saadud kogemust ilmselt põhjalikumalt järgmisel nädalal ja teeme enda jaoks sellest ühe tõsisema kokkuvõtte. Anname sellest pärast ka teile teada.
Tegin eile pärastlõunal üritusest ajakirjanike jaoks kokkuvõtte (niipalju kui suure kiiruga jõudsin, see pole kaugeltki põhjalik), see on üleval aadressil
Ajakirjanduse vastukaja meie eilsele üritusele kogusin kokku aadressile http://www.tak.ee/index.php?page=253& .
Kena päeva soovides tervitustega
--- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
Sirje Roht
Tallinna Autobussikoondise AS
Kadaka tee 62a 12618 Tallinn
Tel. 6 509 540
Fax 6 509 509
Mob 51 45 730
www.tak.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...