3. november 2010

Fotograafina jäädvustamas EIL lepingute allkirjastamist

Esmaspäeval käisin pildistamas. Kutsuti ja läksin ajalugu peegelkaameraga püüdmas. Minu pildid, EIL-i sisu. Teksti võtsin Signe Falkenberigilt Eesti Invaspordi Liidu lehelt www.eil.ee. Eesti Invaspordi Liit ja Eesti Paraolümpiakomitee tutvustasid 1.novembril Oru Hotellis alanud 2010/2011 spordihooaega. Kohal olid: EPOK peasekretär Allan Kiil, EPOK president Toomas Vilosius, Eurosaadik ja meie president proua Siiri Oviir, treener Õnne Pollisinski, kelguhokimängija Rasmus Penno ja meie esiujuja Kardo Ploomipuu, juhatuse liikmed Alar Õige ja Arko Vool ning tegevtöötajad Signe Falkenberg ja Triin Pollisinski.

Ürituse üheks eesmärgiks oli lepingute allakirjutamine toetajatega. AS EMT toetab kelguhoki koondist juba mitmendat hooaega. Leping sõlmiti kolmepoolselt. EPOK, EIL ja EMT vahel, allkirjastasid selle Toomas Vilosius, AS EMT juhatuse esimees Valdo Kalm ja Siiri Oviir. Ujujate koondisele paneb 2010/2011 hooajal õla alla Tallinna Vesi. Lepingu allkirjastasid Siiri Oviir ja Tallinna Vesi juhatuse esimees Ian Plenderleith. Eesti Paraolümpiakomitee toetajaks kuni Londoni 2012.aasta Paraolümpiamängudeni asus Koduliising. Lepingu allkirjastasid Toomas Vilosius ja Koduliisingu tegevjuht Sulev Vahar.Üritust kajastas Eesti Rahvusringhääling eesotsas legendaarse spordireporteri Lembitu Kuusega. Pilte oli suhtelliselt raske teha, sest ruum oli hämar aga see eest said emotsid said pildile. Mulle meeldis. Kohvilaud oli ka nii kaunis ja näksid maitsvad. Filmi tegi ka Boga.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...