16. jaanuar 2011

Sotsiaaldemokraatide üldkogust ja kandideerimisest


Täna Sotsiaaldemokraatliku Erakonna üldkogul peale Sven Mikseri sõnavõttu toimusid valimised erakonna üldnimekirjas. Kandideerin minagi Riigikogu valimistel 6.03.2011 ringkonnas nr 3, Mustamäe - Nõmme nimekirjas 6. numbrina.

Üldnimekirja jaoks oli igal valijamehel võimalus anda 3-4 häält, kusjuures kandideerivaid inimesi oli 7 -16 ja peale häältelugemist saadi kokku valimisnimekiri, kus nr 1 on Sven Mikser ja temale järgnevad häälte arvu põhjal kandidaadid 2 - 51, edasi läks loosimiseks. Valiti numbrid üldnimekirjas 52 - 125. Minule naeratas õnn olla 94. On noori, on naisi ja on ka vanu tuntud tegijaid, samuti endisi rahvaliiltasi, rohelisi ja paljusid teisi. Rahvas oli heatujuline ja positiivselt meelestatud.

Uus algus - minu jaoks küll, sest valimisprogrammis mitu head mõtet sees meetmete all. Lühidalt minu mõtteid ja ideid. Minu mõtted on seotud tööhõive (sh ümberõppe ja täiendusõppe, kutseõppega), arstiabi kättesaadavusega, transporti ja avalikesse hoonetesse, koolidesse, töökohtadesse ligipääsetavusega. Samuti on ideid sotsiaali, hariduse ja invaspordi valdkondadest . Tähtsad on ka teenused lasteaiakohtadest, hooldusest eakatele ja sotsiaalteenustest puuetega inimesteni ja toetan käibemaksu % alandamist 20lt 5le. Kampaania ajaks loodan sõprade ja tuttavate ja pereliikmete abile.
Nimekirja ja pilte näeb siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...