27. jaanuar 2011

Tegevused puuetega inimeste tegevuskeskuses

Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59)
pakutavad tegevused 2011.aasta I poolaastal:

Joogavõimlemine T kell 17.30-19
Joogavõimlemine on sobilik kõigile, kes suudavad teha tavalist hommikuvõimlemist. Vanus ja füüsiline vorm ei oma tähtsust. Õpitakse erinevaid joogaharjutusi ja nende seeriaid, samuti hingamis- ja lõdvestamistehnikaid, et tervendada oma keha, rahustada oma meelt ning ära tunda iseenda tegelikke vajadusi, et olla rahul iseenda ja ümbritsevaga. Juhendaja Mare Kingo. Ühe 1,5 tunni pikkuse joogatunni hind on puuetega inimestele ja puuetega laste vanematele 2 eurot/kord. Joogavõimlemisse registreerimine aadressil: joogatunnid@gmail.com või telefonil 50 90 577.

Puuetega inimeste loomingulise avardumise kursus E või N kell 16-18
(NB! Varasemalt teisipäeviti toimunud kursus toimub nüüd esmaspäeviti!) Kursuse eesmärgiks on tõsta puudega inimeste tegevusvõimet ja suurendada sotsiaalset aktiivsust, arendada loovate lahenduste leidmist ning toetada iseseisvat toimetulekut. Kunstiharjutused toetavad osalejate eneseavastamist, stressi maandamist ning suhtlusoskuse arendamist. Kursuste raames tutvustatakse erinevaid praktilisi kunstitegevusi ning erinevaid kunstitehnikaid. Osalustasu 0,65 eurot/kord. Juhendajad Tallinna Ülikooli ja Eesti Kunstiakadeemia vabatahtlikud.

Inglise keele vestlusgrupp E kell 16-17
Vestlusgruppi ootame varasemalt inglise keelt õppinud inimesi, kes soovivad läbi argiteemaliste vestluste keelt praktiseerida. Juhendaja TPIK Ungarist pärit välisvabatahtlik Renata Toth. Osalemine grupis tasuta.

Individuaalne sotsiaalnõustamine.
Sihtgrupiks on puuetega inimesed, puuetega laste vanemad ja hooldajad.

Sotsiaalnõustamise valdkonnad:
-töövõimetuspensioni ja puude raskusastme taotlemine,
-teenuste (transport, haridus, taastusravi, rehabilitatsioon, tööhõive,
haridus jmt) kasutamine,
-toetuste ja soodustuste taotlemine,
-abivahendite taotlemine,
-hooldaja määramine,
-sotsiaalabi saamine.

Sotsiaalnõustamist eesti ja vene keeles viib läbi Tiia Tiik.
Nõustamisele vajalik eelregistreerimine: Külli Urb, e-post:
kylli@tallinnakoda.ee, tel: 656 4048, 55 672 585.

Vaata ka teisi Tegevuskeskuses pakutavaid võimalusi:
http://www.tallinnakoda.ee/1,48

Tule ja leia endale meelepärane tegevus meie keskuses! Endla 59, 10615 Tallinn. Telefon: 656 4048, e-post: koda@tallinnakoda.ee . Koduleht http://www.tallinnakoda.ee

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...