8. jaanuar 2011

Reedene soolaleivapidu

Nuputan siin, et millal viimati sai soolaleivapeol käidud ja lõpuks meenus, et meie tegevjuhi Tauno juures (2 korda). Eile siis kutsuti meid koos sõpradega Arko koolivenna Kalle juurde. Viisime siis soola ja leiba ja ka midagi muud külakostiks kaasa. Maja on nagu rakett ja huvitav oli näha, kuidas majja ja tuppa pääseb - probleemideta. See Karsti elamurajoon on päris lahe, majad hajutatud ja lift sõidab maapinnalt kõrgustesse ja korruste lugemisel tekkis raskusi, et 8 kokku saada aga keerdtrepp viib ülesse, parkimine on maja all. Tubade asetus on nii maaliline ja nagu kommenteeris omanik, et kontori osas on 3D lumesadu ning ilus vaade metsa. Ratastoolis inimesed ei vajagi palju kohandusi ja ruumi on harjumatult palju. Meile meeldis ja ainsaks minuseks ongi kehv transpordiühendus linnaga, kaubanduskeskustega ja halb taksoaamise võimalus, kuigi meie oma takso saime suhteliselt normaalse ooteajaga Tulikast. Jõudu Kallele ja jaksu laenu tagastamisel aga nüüd vähemalt on mille nimel rabada ja kui ilmad soojemaks läheb ja lumi ära sulab, siis läheb kindlasti Nõmme metsaradadel sõitmiseks.

Tore on vaadata neid uusi maju ja kodusi ja rõõmsaid koduomanikke. Kes rendib, kes ostab laenu peale, mõni julgem võidab loteriiga... Meil seda suurt õnne pole veel olnud, et saaks korteri välja vahetada suurema vastu, kuigi unistada ju võib ja ehk varsti üritame. Aga auto saime eelmisel aastal välja vahetatud uuema vastu ja ehk tulevikus jõuame korteri vahetamiseni. Oleks suurem sissetulek ja rohkem garantiisid laenu võtmisel. Aga unstada ju ikka võib. Eriti veel siis, kui minu teismelised pojad turtsuvad, et ei mahu ära meie tillukesesse 2toalisesse Mustamäe korterisse, kuigi suurim probleem on just Arkol liikumisel ja takistuseks olevad trepiastmed. Mulle meeldib Mustamäel Tammsaare teel elada, sest siin on kõik nii lähestikku ja hea trolliühendus linnaga ja bussiühendus Lasnämäega. Unistame siis edasi.
Pildi allikas on pärit siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...