22. jaanuar 2011

Messil Salme Kultuurikeskuses

Täna olime Salme Kultuurikeskuses rahva tervislikul päeval välja Tallinna Puuetega Inimeste Koja lauaga. Jagasime huvilistele infot ja tutvustasime Tallinna puuetega inimeste ühinguid ja tegevuskeskuse võimalusi. Kuna olime 2.korrusel, siis suur osa rahvast ülesse ei tulnud aga meie juures käis tuttavaid inimesi aga rahvast oleks võinud olla rohkegi. Eks tuldi rohkem reklaami pärast ja lootuses tervisemessil pakutavast osa saada, nautida kontserti ja lasteteatrit, osaleda terviseseminaridel, tegeleda tervisevõimlemisega, õppida leivategu.

Paljud pensionärid olid kohale tulnud enda testimiseks ja nii oli populaarne vererõhu, kolesterooli, luuhõrenemise mõõtmine. Otsiti ka lubatud veresuhkru mõõtmist, kuid see jäi Diabeedi Seltsi töötaja haigestumise tõttu ära. Ise lasin endal luuhõrenemist mõõta ja kui minu ees ühel proual oli normi piirimail ja teisel osteoporoos, siis minu näitaja oli normis. Nii sain endalegi midagi vajalikku ja tuttavaks ühe toreda naisega Tsöliaakia Seltsist. Tänane päev andis hea kogemuse taaskord messil osaleda ja meie tegevusi teadvustada laiemale elanikkonnale.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...