5. detsember 2012

Elektripakkuja valik

Juba mitu kuud vaevan pead oma koduse elektripakkuja valiku üle ja saatsin selle teemalise küsimuse ka NCCle. Vastus tuli järgmine:

Elektrienergia leping on tõepoolest sõlmitud haldaja poolt kogu majale korraga. Minu nägemuse kohaselt peaksid 1F/1 elanikud leppima omavahel sobivas paketis kokku ning paluma halduril vastavalt elanike otsusele vastava pakkujaga leping sõlmida.

Meie töökohas oli elektrituru avanemise-alane tööpäev ja sealt saadud esitlus sisaldas soovitust valida elektripakkuja maksimaalselt 1 aastase lepinguga. Soovitusliku kirjelduse leidsin, kui kasutasin otsinugd Kuidas elektrienergiat valida ja vahetada, mis avaneb siit.

Ja eile, kui koju tulime leidsimetrepikoja teadete tahvlilt uue teate, et Cityhaldus on meie jaoks hinnapakkumised küsinud ja neid võrreldes valinud järgmiseks 6 kuuks Eesti Energia, kelle pakkumine oli soodsaim. Arvan, et nii see ka on, sest siiani on meie pere rahul haldusfirmaga, sest trepikoda on korras, lumi on koristatud ja täna oli teade, et homme kella 10st alati on vaja autoparkla vabaks teha, sest tuleb trakor ja lükkab lume ära. Tore, sest seda lund on tõesti palju ja ilmateade lubas, et tuleb veelgi juurde lähipäevil.
 


Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...