17. detsember 2012

Raekojas sotsiaaltöötajate pidulikul vastuvõtul

Nüüd siis on ka Tallinna Raekojas käidud. All muuseumi osas olin käinud korduvalt ja kui mõned nädalad tagasi õhkasin, et ainus koht Tallinnas, kuhu ma pole veel saanud on Tallinna Raekoda, siis seegi unistus täitus selle aasta jäulukuus. Tallinna sotsiaalvaldkonna abilinnapae Merike Martinson saatis mulle kauni kutse ja rõõmuga läksin Raekotta 14.12.2012 vastuvõtule. Oli ilus ja pidlik, meid tervitasid pr Merike Martinson ja hr Vahur Keldrima. Kuna raekoja saali viib pikk trepp, siis oli kohal ka Tallinna Kiirabi 3 töötajat, kes Jüri Järve koos neljanda töötajaga treppidest üles tassisid.  Hiljem selgus, et oli ka põhjus see teekond ette võtta, sest Jüri oli 1 10st, kes sai tunnustuse osaliseks "Tallinna linna 2012. aasta sotsiaaltöötaja." Teistest 9 sotsiaaltöötajast saab lugeda alt poolt uudisest.

Raekoja plats on sel aastal nii kaunis nagu piltpostkaart. Põdrad said ka enne koduteele asumist koos Tauno Asujaga ära vaadatud. Jõulud on ils aeg ja meie kliimas on loomulik, et on ka lumi maas, mis muudab elu valgemaks. Üritusec korraldajalt küsisin pildistamiseks luba ja see mulle ka anti. Aitäh kutsujatele ja koostööpartneritele, sest koos oleme tugevad ja töökad oleme ka! 






Leidsin ka selle kohta uudise:




Täna korraldab abilinnapea Merike Martinson Tallinna raekojas vastuvõtu linna  parimatele  sotsiaaltöötajatele, 10 neist saavad linna tänukirja pühendunud ja tulemusliku töö eest. 

“Kuna hoolekandetöö kulgeb vaikselt ja silmapaistmatult, jääb ta tihtipeale märkamatuks, kuid selle töö inimlik tähtsus on määratu,” ütles Martinson. “Hoolekandetöö nõuab kannatlikkust ja pühendumist ning  väärib erilist tunnustust eriti praegusel ajal, kus paljud inimesed ja pered tunnevad end tõrjutute ja ebavajalikena. Olen väga tänulik meie hoolekandetöötajatele ning selle töö oskuslikele juhtijatele linnaosades.“

Linna tänukirja pälvivad Pirita LOV sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Aime Vaggo, Kesklinna LOV sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Erika Rahuoja,  Lasnamäe LOV sotsiaalhoolekande osakonna lastekaitsespetsialist Sirje Kalda,  Haabersti LOV sotsiaalhoolekande osakonna juhataja Leelo Kukk, Jüri Järve Tallinna Liikumispuuetega Inimeste Ühingust, puuetega inimestele transpordi marsruutide koostaja Aime Klasen Termaki autopargist,  Iru Hooldekodu juhataja Terje Kraanvelt, Purde maja perenaine  Niina Mõstkovskaja Tallinna Lastekodust,  toimetulekuraskustes perede nõustaja Merike Palts Tallinna Perekeskusest ja  eripedagoogilise töö juht  Kati Kiiver Käo Keskusest.

Vastuvõtule, kus kontserdiga esineb pianist Marko Martin, on kutsutud sadakond Tallinna sotsiaaltöötajat.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...