7. detsember 2012

Mustamäe turul avatakse puu- ja köögiviljademaja

6.12.2012 Mustamäe turu puu- ja köögivilja hoone ülevaatus. Juba jõuludeks avatakse see kauplemiseks ja mustamäelaste rõõmuks. nüüd saavad jõulukapsaid juba sealt osta. Kuusepuu särab ka turuplatsil jõulutuledes. Järgmisel aastal valmib ka teine suurem hoone, mis on liha ja kalamaja ja lisaks ehitatakse ka kohvik.

Mustamäe turu kodulehel on teade, et laupäeval, 15. detsembril toimub Mustamäe turul jõulupidu ning avatakse turuhoone. Mustamäe turu uue hoone avavad kell 10 Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja abilinnapea Eha Võrk. Lisaks tavapärasele jõulueelsele – piparkoogi-, kaneeli-, vürtsi-, prae- ja pühadelõhnalisele – kauplemisele saavad kõige pisemad turulised kella 12-16 osa jõuluprogrammist. Kavas on kuuseehete ja päkapikumütside meisterdamine, jõulukaartide joonistamine, saab laulda ja tantsida ja teha palju muudki. Lapsi ootavad päkapikud ja jõuluvana.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...