3. detsember 2012

Tööotsija tööriistakast lõpetab 12.12.12

Lõpuseminarile on oodatud kõik puudega inimesed ja puudega laste vanemad ning hooldajad, kes on alates 2010. a. algusest osalenud projekti jooksul toimunud aktiviseerimiskursustel, eneseabirühmades ning saanud psühholoogilist või sotsiaalnõustamist. Tallinna Puuetega Inimeste Koda kutsub projekti "Tööotsija tööriistakast- abiks puudega inimesele ja puudega lapse vanemale" lõpuseminarile kolmapäeval, 12. detsembril kell 15 Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses Endla 59. Mina kohtusin selle projekti raames paljude toredate inimestega, kes mu juuures sotsiaalnõustmaisel käisid.
Seminari jooksul teeme kokkuvõtteid projekti tulemustest, jagame oma kogemusi ning kohtume jälle oma kursusekaaslaste ja heade koostööpartneritega.  Naudime head seltskonda, maitsvat toitu ja muusikat.  Liikumis- ja nägemispuudega inimestele pakume vajadusel invatranspordi kasutamise võimalust, millest palume kindlasti eelnevalt registreerudes teatada. Seminarile registreerimine kuni 7. detsembrini e -mailil: kylli@tallinnakoda.ee või telefonil 656 4048. Projekti lõpuseminari läbiviimist toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...