1. detsember 2012

Lektorina puuetega naisi koolitamas

Sain paar nädalat tagasi Eesti Puuetega Naiste Ühingult kutse, milles mind paluti rääkima sotsiaalnõustamisest Tallinna Puuetega Inimeste Kojas. Võtsin Mare Abnerilt selle väljakutse vastu ja nii ma siis eile esinesingi nende üritusel. Kutse oli järgmine: Eesti Puuetega Naiste Ühing (www.epnu.ee ) korraldab projekti „Sootundlikud puuetega inimesed 2012“ raames kaks teabepäeva erivajadustega naistele ja nende lähedastele  „Kvaliteetsed nõustamisteenused erivajadustega naistele“.  Esimene teabepäev toimub Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses 30. novembril 2012. a. algusega kell 10:00. Projekti toetab HMN. Pärast lühikest pausi läheb teabepäev üle ENÜ koostööprojekti toetusel. 


Vaatamata tuisusele ilmale oli kohale tulnud u 25 naist üle Eesti. Rääkisin siis oma ettekandes võrdsetest võimalustest, sotsiaaltöötaja kutsest, puuetega inimeste invapoliitikast ehk võrdsete võimaluste loomise standardreeglitest, EV põhiseadusest, puuetega inimeste õiguste konventsioonist, Tallinna Puuetega Inimeste Kojast, tegevuskeskusest ja ühingute tähtsusest. Samuti puudutasin põgusalt sotsiaaltöötaja väljakutsest ja elukestva õppe ja enesetäiendamise vajadust ning tõin ka mitu elulist näidet, mis mulle kogemusi ja õppetunde on andnud. Aeg lendas kiiresti ja kui kellelgi veel küsimusi on, siis on need teretulnud, sest mulle meeldib minu töö. Täna oli eriti armas saada kutsujalt tänumeili eilsel üritusel osalemise eest.

Pilt on laenatud siit.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...