4. aprill 2011

Nõmme Tervisekeskus on klientidele avatud

Tänane 4.04.2011 Pealinna leht teatab, et tänasest on avatud Nõmme Tervisekeskus, kus vastrenoveeritud ruumides saavad lisaks senistele perearstikeskustele ja eriarstidele asuvad maikuus tööle ka munitsipaalsed perearstid.

“Uus tervisekeskus sisaldab endas sümbioosi pere- ja eriarstidest, diagnostikast, laboratoorsetest uuringutest, hambaravist, apteegist, tagades patsientidele võimalikult palju teenuseid ühes kohas,“ ütles abilinnapea Merike Martinson. „Munitsipaalse perearstikeskuse rajamisega loodame parandada senise süsteemi vajakajäämisi, sealhulgas abi kättesaadavust nädalavahetusel ning tagada hädavajalikke koduvisiite,“ ütles Martinson.

Jaama 11 asuv arhitektuuriväärtuslik hoone sai ehitus-renoveerimistööde käigus juurde lisakorruse, mis võimaldab terviseasutuse senist tegevust märgatavalt laiendada. Nõmme tervisekeskus on renoveeritud patsiendisõbralikult, võimaldades hoones mugavalt liikuda ka liikumispuudega ja ratastoolipatsientidel. Hoonesisest liikumist kergendab nelja korrust läbiv lift. Tervisekeskus on avatud tööpäevadel 7.30- 19.00. Hoones jätkavad tööd Hiiu Perearstikeskuse, Nõmme Perearstikeskuse ja Mustamäe-Nõmme Perearstikeskuse arstid, aga patsiente oodatakse ka eriarstide, sh kirurgi, naha- ja suguhaigustearsti, nina- kõrva ja kurguhaigustearsti jt vastuvõttudele. Munitsipaalne perearstikeskus alustab tööd maikuus kolme perearstiga, neist üks avab uue nimistu. Uude nimistusse registreerumise võimalusest teatatakse eelnevalt.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...