1. aprill 2011

Sotside Tallinna tänuüritus

Märtsikuu viimasel õhtul oli meid Sotsiaaldemokraatliku erakonna Tallinna piirkonna juhatuse poolt kutsutud koosolekule-tänuüritusele. Nüüd, puhanuna riigikogu valimiskampaaniast ja kandideerimisest, otsustasin ka minna. Ilm oli ilus ja nii ma kella 19 sinna Maakri tänavasse indiapärasesse restorani läksingi. Juba tänaval tervitasid meid Andres Anvelt ja Lea Raus ja kutsusid lahkesti uksest sisse Masala oli selle söögikoha nimeks. Lootsin, et see on suurem, sest meid oli seal päris palju. Avasõnad pidas piirkonna juht Andres Anvelt, teda täiendas Eiki Nestor. Eriti naljakas oli tema jutt sellest kuidas tegijatega juhtub. Juhtus meie ajakirja näpukas, et vene keelsesse ajakirja lipsas sisse trolli asemel tramm ja lugejad said teada kuidas Nestor sõidab juba 1992.aastast Õismäelt trammiga riigikokku tööle . Eiki ütles, et ärge arvake, et meil ei leidu inimesi, kes selle loo peale helistavad talle Toompeale ja ütlevad, et miks Nestor sõidab trammiga tööle, et nemad tahavad ka trammiga sõita. Ah see Eiki suust kuulduna oli ikka päris naljakas. Valimistulemusi kommenteeris Lauri Läänemetes. Siis tänati aktiivseid kampaanias osalejaid ja anti üle tänukirjad. Ja üllatus, üllatus isegi mina oma ka 109 suuruse häälesaagiga sain sotside esimehe Sven Mikseri allkirjaga diplomi, mille üle oli mul siiralt heameel nagu ka kõigi häälte eest, mis minule valimistel anti.

Õhtusöök oli päris vürtsikas aga maitsev ning juttu jagus paariks tunniks. Õhtu õnnestumiseks oli veel see, et mind toodi Hannese poolt taksoga koju. Tegelikkuses on meie erakonnas hästi palju toredaid ja huvitavaid, harituid inimesi, keda on tore kuulata ja mõtteid vahetada. Ja kõlama jäi lause, et juba valmistatakse ette uusi valimisi ning selle riigikogu kõige noorem liige on ka meie erakonnast Jevgeni Ossinovski. Tore kui on ka noori.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...