22. aprill 2011

Suurel reedel jalutamas

Alles see oli, kui õue pääsemiseks tuli tarvitada labidat ja kaevata õhtul ja kaevata hommikul, et Arko autoni pääseks. Nüüd särab päike, sooja +10 C ja muru tärkab. Ilm on ka heitlik nagu kevadele kohane. hommikul päike, siis vihmapilvi ja siis pärastlõunal särab jälle päikene. Tegelesin siin Eesti Invaspordi Liidu aastakoosoleku protokolli koostamisega. Preemiaks läksime õue ja poodi kala ostma. Lõhe tuleb iga korraga ikka paremini välja, kuigi teen ühtemoodi ja otsa saab ka alati.
Tali oli meil Mustamäel 2010/2011 selline:
Nüüd on Tallinnas kevad ja rohi rohetab ja meri on sinisinine ja päikesepaiste paneb minul küll silmadest pisarad jooksma ning tuul juuksed sassi. Linnud aina laulavad hommikuti ja tolm keerleb linna peal. Minul küll kevadväsimust pole, tahaks rohkem väljas olla aga jalg ei lase veel eriti palju toetada ja tuletab ennast kohe meelde. Rahvast oli Pirita tee ääres päris palju, jalgratastel, rulluiskudel, kepikõnnikeppidega või lihtsalt jalutamas. Tegin pildi ka jälgedest ja neid jälgi oli seal mitu.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...