18. september 2009

Eile toimus sügisbowling Kuulsaalis


Tallinnas viiakse läbi igasuguseid erinevaid üritusi ja sageli juhtub nii, et noortele mõeldud üritused toimuvad sellistes kohtades kuhu liikumisraskustega inimesed lihtsalt ei pääse. Selliseks ligipääsmatuks okohaks on ka Kesklinnas, Pärnu maanteel asuv Noortekohvik. Kohvik ise asub keldris, kuhu viib poollagunenud keerdtrepp ja ka ruumis sees on liikumine karkude või ratastooliga praktiliselt võimatu.

Siis ühel kenal suvepäeval kirjutas meile Kesklinna linnavalitsuse terviseedendus spetsialist Egle Eller ja küsis, et kas tahame ka midagi noortenädalal ette võtta. Loomulikult oli vastus jaa, kindlasti Tallinna Invaspordiühing tahab osaleda noortenädalal oma spordiüritusega!.

Liikumispuudega inimestele sobilikud spordialad on piiratud võimalustega ja kuna liikumispuudega inimesed sõltuvad kõrvalabist ja vajavad oma puude tõttu invatransporti, siis on sporditegevustes osalemine kulukas. Bowlinguvõistlus on see, mis võimaldab saada füüsilist koormust ja osaleda aktiivselt füüsilises tegevuses, pakkuda puudega inimestele võimalust võistelda, saada kogemusi ja leida sõpru. Sellest lähtuvalt tegemie siis Kesklinna taotluse mittetulundusühinguna sügisbowlingule.


Eile siis, 17.09.09, toimus meil 18 inimesele sügisbowlingu võistlus Kuulsaalis (Mere pst 6). Tore ja tervislikult aktiivne võistlus oli. Kaks tundi oli paras aeg sportlikuks tegevuseks.
Pilte näed siit:
http://pilt.delfi.ee/album/145005/?view=blog

Täname Kesklinna Valitsust toetuse ja Kuulsaali kollektiivi mõnusa teenindamise eest.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...