5. september 2009

Miks ma kandideerin valimistel?

Eks ikka sellepärast, et mul on teadmisi, kogemusi ja oskusi, mida tahan kasutada elu paremaks muutmisel. Muutused aga on teadagi, visad tulema.

Lühidalt siis mõeldes valimistele:
Minu nimi on Tiia Tiik ja erakonnaliige olen üle kolme aasta, kuid tegutsenud aktiivsena erakonnas, ka revisjonikomisjoni liikmena, Tallinna naiskogus, valimistel. Olen 39aastane 2 lapse ema. Oma igapäevast leiba teenin 10 aastat kõrgharidusega sotsiaaltöötajana Tallinna Puuetega Inimeste Kojas. Tegelen puuetega inimeste teenuste arendamisega, invatakso koordineerimisega, lisaks raamatupidamisega ja tean, et teenused peavad olema kättesaadavad igaühele, kes linna toetust vajavad.

Kultuuripealinn Tallinn on vananev linn. Töötuse kasvamise ajal vajavad linnakodanikud ühistransporti, avalikke teenuseid ja turvalisust. Soovin elada linnas, kus ka raskel ajal on meile tagatud väärikus: eakate, puudega inimeste ja lastega perede toimetulek.

Meile mõeldes:

1· Tagame linnaelanike toimetuleku avalike teenuste ja informeerituse kaudu;

2· Parandame ühistransporti ja parkimist linnas;

3· Tõstame turvalisust tänavatel, tagame hoonetesse ligipääsetavuse.

„Raskel ajal - elu paremaks!“

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...