6. jaanuar 2010

Abipalve: otsime Bellat!

Selline abipalve laekus minu e-postkasti.

Armsad sõbrad!

Kirjutan meie peret tabanud murest ja palun, et aitaksite. Mu tütrel Liisal oli septembrist saadik väike kutsikas Bella, kes oli talle suureks lohutuseks. See kuts oli väike rõõmusäde ja sai armsaks lemmikuks noorele inimesele.

Uusaasta ööl veel enne südaööd toimus Vabaduse väljakul happening, kus sajad tantsijad rahva seas ootamatult tantsima hakkasid. Liisa oli üks neist tantsijaist. Väike Bella oli tal kaasas, sest ta ei raatsinud kutsikat üksi koju jätta. Bella oli sõbra süles, kuid kui happening algas rabeles ta äkki välja kampsunist ja hoidvatest kätest ning kadus rahvamassi jalgade vahele. Hoolimata otsimisest mitme inimesega varaste hommikutundideni, Bellat ei leitud.

Oleme otsinud varjupaikades, internetis, kleepinud kesklinna kuulutusi ja teatanud raadios. Seni on vaid üks vihje tulnud - keegi oli näinud koerakest jooksmas üles Vabadussamba tagant treppidest Kiek in de Köcki suunas.

Tagant järgi tarkuses oleme kõik targad, et poleks tohtinud koera üldse kaasa võtta. Paraku ei muuda see toimunut olematuks. Päevade möödudes on lootus Bellat leida juba kadumas. Mure ja teadmatus, mis temast saanud, piinavad hinge.

Uusaasta öösel oli Vabaduse platsil ja kesklinnas väga palju inimesi. Kindlasti keegi kusagil nägi Bellat. Seepärast, palun saada see kiri edasi. Palju oli vene noori, palun saada oma vene-keelsetele sõpradele. All venekeelne kuulutuse tekst.

Bella on pisike kääbustaks, väiksem kui keskmine kass. Segavereline emane, kiibiga. Sileda musta karvaga, käpad pruunid, rinnaesine valge, kõrvadel karv veidi pikem ja lokkis, sõbraliku loomuga.

Oleme tänulikud ükskõik millise vihje eest, et teada saada, mis Bellaga juhtus. Tel: 55597575
Kui keegi leiab Bella, pakume vaevatasuks 500 kr.

Ette tänulik,
Liis

В новогодний ноч утеряно щенок мини такса, очень маленькая, милая и добрая.
Собачка нечистопородная, шерст чёрная, на ушах волнистая, лапки коричневые,
грудь белый. Есть кийп. Если видели или знаете чтото, пожалуиста позвоните: 5140297.
Тому кто нашел будем платить 500 крон.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...