20. jaanuar 2010

Kes loevad horoskoope?

Eks tavaliselt ikka naised. Loen minagi, kuid midagi erilist küll meelde ei suuda jätta. Panen siis siia ja võrdlen aasta poole peal ja lõpus ka, et kuidas läinud on. Kes oma märgi kohta lugeda tahab, saab seda teha Õhtulehest pealkirjaga: Edda Paukson: 2010. aasta ei tule möödunust etem.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=363209

AMBUR
(23. november - 21. detsember)

Amburitel on oodata sujuvat aastat - mõistate oma töid ja tegemisi suurepäraselt ajastada ning teha mis tahes muudatusi. Olete tasakaalukam kui tavaliselt, oma väljaminekuid oskate paremini planeerida. Peate olema kokkuhoidlikum ning ostma kaupu, mis on odavamad. Hea kuu on detsember - siis võite leida mõne lisateenimisvõimaluse, tasuvama töökoha või tõstetakse teie palka.

Kui peaksitegi sel aastal töökoha kaotama (kõige tõenäolisem aeg on selleks aprillist kuni juuli lõpuni), muutute õige pea taas aktiivseks, sest kaua ei suuda te halvas tujus olla. Uue töökoha leiate ilmselt üsna ruttu. Tõenäolisus on selleks kõige suurem 7. juunist 3. oktoobrini. Töövestlustel olete edukas ning võite ka suurest konkursist võitjana välja tulla.

Sõpradega suhtlete vabalt, eriti olete üksteisele abiks aasta algusest juuli lõpuni. Võimalik, et aasta jooksul võib ilmsiks tulla mõni saladus, mis teile sekeldusi toob. Paljud Amburid hakkavad õppima ning teevad seda suure innuga. Juunist septembrini võtate agaralt osa seltsielust, igasugustest koosviibimistest, spordite ja reisite. Terve aasta pöörate tähelepanu laste arendamisele, tegelete nendega palju. On oodata ka pere juurdekasvu. Küllalt tempokas on veebruar: teil on palju suhtlemist, kirja- ja arvutitööd, ringisõitmist. Võimalik, et loete palju, tekib soov õppida keeli. Energiat on rohkesti ja te saate kõigega hakkama. Võiks öelda, et esikohal on sel aastal kodu, suhted kodustega ja vanematega. Tõenäoliselt abistate üksteist, olete mõistev ja sõbralik - ehk teete remonti, kujundate koduaeda või uuendate mööblit.

Kuni 18. maini on teil eriti palju huvitavaid mõtteid. Olete üliaktiivne ja tegus, et neid kohe ellu viia. Arutage siiski kodustega kõik läbi, muidu võib tekkida vaidlusi, millest alustada ja mida üldse ette võtta. Pole välistatud ka elukoha muutus. Suhted on suurepärased nii tööl kui kodus. Abielu võib sellel aastal veel romantilisemaks ja sügavamaks muutuda (eriti ajavahemikus aprillist juulini). Tervis on hea, kui te seda ise ülepingutamisega ära ei riku. Olete suhteliselt vastuvõtlik külmetustele. Eriti tundlikud on häälepaelad, bronhid ja tugevama külmetuse korral põis, naistel munasarjad ja selg.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...