8. jaanuar 2010

Bella leidmise lugu


Tere!

Meil on väga hea uudis - leidsime oma pisikese eile õhtul lõpuks üles! Imesid juhtub!

Pere, kes ta oma hoole alla oli võtnud, võttis meie kutsi nagu taevast sadanud uus-aasta kingitust ega plaaninudki teda tagastada. Käisid isegi linnas otsimiskuulutusi maha tõmbamas! Neil oli olnud enne taks ja see sai õnnetult surma - peksti surnuks (kuidas küll selline õudne lugu sai juhtuda? Mustamäel?)

Õnneks leidus aus noormees, Nikolai Bonev, kes tundis seda peret, märkas linnas meie kuulutusi ja kuulis ka raadiost. Ta võttis meiega ühendust, sest pole õiglane oma muret ja südamevalu vähendada teistele südamevalu põhjustades. Ta aitas meil ka koerakest kätte saada. Suur- suur tänu talle abi eest!

Ja väga suur tänu paljudele inimestele, kes helistasid, kaasa elasid ja meiega koos muretsesid; HotLine'i tüdrukutele, kes inimliku soojusega me muret kuulasid ja Uuno, Elmari, Russkoje Radio ja SkyRadio saatejuhtidele, kes teateid edastasid. (Interneti kasutegur osutus seekord väikeseks. Kas internetiinimesed liiguvad liiga vähe õues, et kadunud koeri kohata?)

Oleme siiski tänulikud ka perele, kes meie õnnetu kutsika üles korjas, hästi hoidis ja toitis. Bella oli nädalaga silmnähtavalt kasvanud ja sai mälestuseks kaasa uue kaelarihma, mis uus perenaine oli ostnud.

Suur-suur tänu kõigile ja ilusat aastat koos oma lähedaste ja lemmikutega! Hoidke neid!

Liis, koeraomaniku emme

1 kommentaar:

Iris ütles ...

mul on nii hea meel, et üles leidsite! minagi sain vastavasisulise meili ja saatsin selle küll silmagi pilgutamata kogu meie küllaltki suure firma listi edasi..
küll on tore teada, et head inimesed pole veel maailmast kadunud..

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...