18. oktoober 2009

18.oktoobril selguvad valimistulemused

Täna on siis see päev, kui saame teada uued volikogu tulemused. Veel eilseni sai kampaaniat teha ja see pikk ja pingeline aeg saab mööda. Eks hoiame pöialt, et rahvas teed oma valiku, targa valiku. Aga jah, mindki paneb muigama asjaolu, et Heimar Lenk karjub appi, sest ei jõua valijatega kohtumisel selgitustööd teha, et mika ikka Lõuna-Eestis Savisaart valida ei saa. Ka enamus valimisreklaame on pealinna kesksed ja nii polegi siin midagi imestada kui Keskerakond reklaamib, et annab pensnionäridele 2 tuhandet kroonigi. Oleks siis veel, et lubatakse tervele Eestile aga nii kartuli- kui küttepuudeabi on Tallinna omadele.

Ja meilgi Jõgevamaal viibides tuli vastata küsimustele, et kas kartulid käes, et oi ei. Me oleme need rikkad, kelledele seda abi ei antagi. Nii võibki jääda mulje, et hr Savisaar kõigile annab ja ise kõik ära teeb. Sellest ei räägita, et tegelikkuses on Tallinnas palju ametnikke ja tavainimestest töötegijaid, kes igapäevaselt oma tööga vajalikud on. Aga neist räägitakse harva. Oole juu neil valimistega miskit pistmist, seda juhul kui na ei kandideeri. Ootame siis õhtut ja tulemusi, peame pidu ja loeme hääli.

Selleks sai kohe esimesel eelhääletuse päeval e-valimistel osaletud. Tänagi tegelesime noore inimese kasvatustööga stiilis kõik kindlasti valima. Vedasime autoga ühe noore sugulase esmalt kodukoha valimisjaoskonda ja siis peale valimist Tallinna. Uskuga või mitte aga kesk Eestis oli lumi maas ja tali käes. Seetõttu sättisimegi suuna kohe Õismäele kummivahetusse ja näe imet, saimegi kohe jaole. Oleme seal varemgi käinud. Korralik ja kiire töö, tublid vene mehed, oskavad tööd ja teevad ka ratastoolis mehele allahindlust. Tänane päev on korda läinud ja loodame, et õhtulgi positiivsel lainel püsime. Jaak Juskel saabunud meilgi hinas Tallinnas kõrget valimisaktiivsus, mis on täiesti hea. Kes pole veel valimas käinud, see jõuab veel. Aega on kuni kella 20ni. Siis hine valimispidu.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...