27. oktoober 2009

Oktoobrikuu 2009.aastal


Sajab, sajab. Juba mitu nädalat vist. Hommikul kui ärkasin ja aknast välja piilusin, siis ei saanud aru on see öö või päev, pigem polaaröö vist. Tahan päikest. Vihma ei taha. Vastik, vastik.

Tahaks päikest näha kuldsetel vahtrapuu lehtedel säramas aga näen vaid vihma ja pori. Õhtul oli peale noortekeskuste kaardistamist nii pime, sest tänavalaternad veel ei põlenud. Tallinna teedel ja tänavatel on nii hallb nähtavus, et jälgisin hoolega sõiduteed. Tihti on nii, et jalakäijad jalutavad Mustamäe kvartalisisestel sõiduteedel nii hooletult, et ei tee autosid märkamagi. Pole neil ei helkurit ega hirmu auto ette jääda. Siis ikka peab autojuht või kaassõitjad uurima sõiduteed, et inimesi teel liiklemas märgata.

Inimesed, olge nüüd mõistlikud, kasutage liikumiseks võimalusel kõnniteed ja kindlasti helkurit. Praegu on nii pime, sügisõhtune aeg, et peale kella keeramist on õhtuti tänavad hämarad ja kui juhtub ka vihma sadama, siis on veeloigud igal pool, nähtavus kehv ja ei saa loota vaid autojuhtidele. Kandke helkurit! See on kõige odavam elukindlustus.

Kommentaare ei ole:

Puhkus Kanaari saartel - Gran Canaria 8

 8. päev - 6.11.2023 Ja ongi käes viimane hommik. Sööme kõhud täis. Võtame kohvrid ja lahkume hotellist. Buss ootab meid kl 10.45. Lennujaam...